Installatie Proband

Alles over Proband

Installatie Proband

Berichtdoor pgiesen » 30 aug 2006, 08:36

Ik ben net geregistreerd en heb Proband.exe gedownload. Na uitpakken krijg ik twee bestandjes een icon en een proband.mde, geen helpbestand. Na opening van proband loopt deze direct muurvast vanwege ontbreken van een koppeling.
Wat doe ik verkeerd?
Ik werk op win XP proff met office 2003 en acces 2003. Heb al veel familie gegevens in acces maar ik zocht naar een veelzijdiger presentatie van Proband
pgiesen | Info

beginner

pgiesen is saying:
beginner
beginner
 
Berichten: 3
Geregistreerd: 30 aug 2006, 10:00

Re: Installatie Proband

Berichtdoor pgiesen » 31 aug 2006, 14:49

Nou , geen reactie. Dooie boel hier! :|
pgiesen | Info

beginner

pgiesen is saying:
beginner
beginner
 
Berichten: 3
Geregistreerd: 30 aug 2006, 10:00

Re: Installatie Proband

Berichtdoor henkc » 03 sep 2006, 08:34

pgiesen schreef:Nou , geen reactie. Dooie boel hier! :|

Hallo ik gebruik Proband toch al meer dan een jaar.
Ik heb nooit een probleem gehad.
Maar ik de versie die er nu staat gedownload en dan krijg ik ook een foutmelding. Volgens mij is er iets fout gegaan bij John.
henkc | Info

10

henkc is saying:
10
10
 
Berichten: 12
Geregistreerd: 20 sep 2005, 10:00
Woonplaats: Brunssum

Re: Installatie Proband

Berichtdoor pgiesen » 03 sep 2006, 09:25

Bedankt voor je reactie Henk.
Zijn er meer die dit probleem hebben? Ik popel om het programma te gaan gebruiken.
Groeten Petra
pgiesen | Info

beginner

pgiesen is saying:
beginner
beginner
 
Berichten: 3
Geregistreerd: 30 aug 2006, 10:00

Re: Installatie Proband

Berichtdoor John » 13 sep 2006, 23:05

Hallo Petra


Sorry voor de late reaktie maar het is erg druk
Kan je me laten weten wat voor een foutmelding je precies krijgt.
Een vout is snel gemaakt
Avatar gebruiker
John | Info

Avatar gebruiker100

John is saying:
Een vout is snel gemaakt
100
100
 
Berichten: 135
Geregistreerd: 11 maart 2004, 01:00
Woonplaats: Haander

Re: Installatie Proband

Berichtdoor Tom1950 » 24 mei 2007, 16:28

Inderdaad krijg ik ook die 2 bestanden. Dit is toch niet alles?
Hoe moet je Proband precies installeren? :?: :?:
Tom1950 | Info

beginner

Tom1950 is saying:
beginner
beginner
 
Berichten: 1
Geregistreerd: 24 mei 2007, 10:00


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: CommonCrawl [Bot] en 0 gasten

© John Peskens    scripts by Forumhulp.com