Nieuws

Alonso snelste in eerste vrije training15 jun 2007, 11:51
Alonso heeft tijdens de eerste vrije training voor de Grand Prix van Amerika op het circuit van Indianapolis de snelste tijd neergezet.

Alonso - Indianapolis - VrijdagVanmorgen vond in Indianapolis de eerste vrije training plaats bij een lucht temperatuur van 29 graden en een asfalt temperatuur van 46 graden. De regerend kampioen reed een tijd van 1.11.925. BMW coureur Nick Heidfeld presteerde het om de tweede tijd te noteren. Lewis Hamilton, de leider in het klassement, reed een derde tijd.

De plaatsvervanger van Robert Kubica, Sebastian Vettel, reed een geweldige vrije training waarin hij een vierde tijd wist te rijden in zijn BMW. Hij reed het meeste aantal ronden van iedereen op de baan, en hij wist zelfs voor de beide Ferraricoureurs Kimi Raikkonen en Felipe Massa te eindigen. Deze werden respectievelijk vijfde en zevende.

Tussen de beide Ferraricoureurs wist zich nog Nico Rosberg in zijn Williams te plaatsen als zesde. C Albers wist een éénentwintigste tijd te rijden, en bleef hierdoor zijn teamgenoot Sutil voor die als laatste werd gekwalificeerd.


Terug

Meer nieuws
Formule 1 2005 kampioen
24 okt 2005, 21:00
Afgelopen zondag was het dan zo ver!

Formule 1 2005 superspannend
09 okt 2005, 23:10
Een spannende race in Japan maar bij ons is het nog spannender.

© John Peskens    scripts by Forumhulp.com