Nieuws

Vettel foutloos in vrije trainingen16 jun 2007, 19:50
Sebastian Vettel bleef vandaag foutloos in zijn eerste twee vrije trainingen in een Formule 1 auto.

VettelSebastian Vettel, de vervanger voor de Pool Robert Kubica van het BMW Sauber team, reed meteen het meest aantal ronden van de dag. Met zijn tijd van 1:12.869 bereikte hij zelfs de 6e tijd van de dag. "Ik ben tevreden, ik heb veel gereden en dat was belangrijk", aldus Sebastian. Hij was maar een halve seconde langzamer dan zijn teammaat Nick Heidfeld, die op de derde plaats eindigde. Alleen Fernando Alonso en Lewis Hamilton waren sneller dan de BMW Sauber coureur.

Mario Theissen was vol lof over zijn jonge coureur. Hij is rustig aan begonnen, en heeft steeds meer kunnen pushen. Mario had al van te voren aangegeven dat hij Sebastian veel tracktime zou geven.

Sebastian gaf toe dat hij eerst weer aan de BMW Sauber moest wennen. "De laatste keer dat ik in deze auto zat was in Maleisië. Toen ik de box uitreed heb ik meteen volgas gegeven, na een ronde of drie was het gevoel weer goed. Het circuit bevalt me goed, je komt makkelijk in je ritme", aldus de 19 jarige Duitser.


Terug

Meer nieuws
Hamilton op pole in Indianapolis
16 jun 2007, 16:45
Onder droge en warme omstandigheden werd de kwalificatie van de Grand Prix van Amerika verreden op het circuit van Indianapolis. Hamilton staat op pole voor Alonso en Massa.

Mclaren Mercedes ook in de tweede vrije training de snelste
15 jun 2007, 13:12
Bij zomerse temperaturen van 32 graden werd vanmiddag in Indianapolis de tweede vrije training voor de Grand Prix van Amerika verreden.

Alonso snelste in eerste vrije training
15 jun 2007, 11:51
Alonso heeft tijdens de eerste vrije training voor de Grand Prix van Amerika op het circuit van Indianapolis de snelste tijd neergezet.

Formule 1 2005 kampioen
24 okt 2005, 21:00
Afgelopen zondag was het dan zo ver!

© John Peskens    scripts by Forumhulp.com