Nieuws

Spanje Europees Kampioen 200830 jun 2008, 00:46
Spanje mag zich de komende vier jaar Europees Kampioen noemen. In een aantrekkelijke wedstrijd wist Spanje Duitsland te verslaan door een goal van Fernando Torres.

 In de eerste helft van deze finale is het direct een leuke wedstrijd om naar te kijken. Het spel gaat snel heen en weer. Toch is het Duitsland dat in de eerste 10 minuten het betere van het spel heeft. In de 22ste minuut is het eindelijk Spanje met een hele grote kans. De bal komt voor en Fernando Torres kan koppen... de bal beland op de paal! In de 35ste minuut is Torres echter wel trefzeker. De bal wordt middels een prachtige steekpass ingespeeld en Torres komt op snelheid als eerst bij de bal.. een prachtig stiftje zorgt ervoor dat Lehman niet meer aan de bal kan komen. 0-1 voor Spanje!
De wedstrijd is open gebroken. Het spel gaat snel heen en weer, maar er komen geen hele grote kansen meer. Er wordt gerust met een 0-1 stand.
In de tweede helft gingen de Duitsers op zoek naar de gelijkmaker. Maar Duistland kwam nooit heel dicht bij de gelijkmaker. De Spanjaarden waren zeer gevaarlijk in de counters. Marcos Senna was erg dichtbij de tweede treffer van de Spanjaarden, maar hij miste de bal.
In de laatste minuten probeerde Duitsland nog aan te zetten voor een slotoffensief, maar dit lukte geen moment. Spanje bleef fier overeind staan. En daarmee won Spanje de wedstrijd met 0-1 door een goal van Fernando Torres en mag Spanje zich de komende vier jaar Europees Kampioen noemen.Terug

Meer nieuws
Felipe wint weer!
22 jun 2008, 22:04
Felipe Massa heeft de macht gegrepen bij Ferrari en in het wereldkampioenschap.

Kubica bezorgd BMW Montreal
09 jun 2008, 00:15
Robert Kubica heeft in Montreal zijn eerste Grand Prix-zege gepakt.

EK 2008
01 jun 2008, 00:40
EK 2008 voetballen, nog enkele dagen en dan is het weer zover.

Felipe Massa wint in Istanboel
11 mei 2008, 18:41
Felipe Massa heeft de Grote Prijs Formule 1 van Turkije gewonnen.

© John Peskens    scripts by Forumhulp.com