Nieuws

Negende Limburgse Genealogische Contactdag21 jan 2007, 19:51
Eindelijk is het dan weer zover. Op 4 maart 2007 zal voor de negende maal de Limburgse Genealogische Dag plaatsvinden

De Oranjerie in Roermond zal die dag in het teken staan van gevorderde en beginnende genealogen.
De voorbereidingscommissie bestaat uit vertegenwoordigers van de Sectie Genealogie van het LGOG en van de NGV afdelingen die in Limburg werkzaam zijn. De Oranjerie in Roermond is goed met openbaar vervoer te bereiken, terwijl er ook geen parkeerproblemen zullen zijn, omdat de organisatie bewust voor een zondag heeft gekozen.

Naast de vele stands van verenigingen en organisaties op het gebied van genealogie uit binnen- en buitenland zullen er lezingen plaatsvinden voor zowel de gevorderde genealoog als voor de beginner. Zodra het volledige programma bekend is, komen we hier natuurlijk op terug. Noteert u nu wel alvast de datum!


Terug

Meer nieuws
Geld voor behoud materiaal WO II
09 dec 2006, 17:00
Het kabinet stelt ruim 21 miljoen euro beschikbaar voor behoud en digitaal toegankelijk maken van archieven, beeld- en geluidsmaterialen en museale collecties betreffende de Tweede Wereldoorlog.

Hart van Limburg
28 nov 2006, 18:00
Ik wil jullie opmerkzaam maken dat er aanstaande zondag 3 december een concert plaatsvindt voor de kindertjes in het plaatsje Serrekunda, Gambia

Veel geboorte- en trouwakten onleesbaar
22 nov 2006, 23:09
Geboorte-, huwelijks- en overlijdensakten die tussen 1980 en 1990 zijn opgemaakt en bij gemeenten in het archief zitten, dreigen massaal verloren te gaan.

> 5000 voorouders
23 mei 2006, 17:00
Afgelopen weekend ben ik over de magische grens van 5000 voorouders heen gegaan. Natuurlijk is er nog genoeg data te zoeken en daar zo´n stamboomonderzoek nooit afgerond is moet het onderstaande dan ook als een momentopname gezien worden.

© John Peskens    scripts by Forumhulp.com